Eigenaar Blessedcuts

“ Een kapper in de buurt vinden is geen grote uitdaging, maar een luxe, full service, eco-friendly haar en beautysalon vinden is toch een ander verhaal. Ik kan u dat bieden, samen met mijn team van professionals zullen wij een kapsel creëren die bij uw uitstraling, wens en persoonlijkheid past.” 

Als jonge ondernemer is Zahar Khudoyan op zoek gegaan naar de ULTIEME ONTSPANNING. Door de juiste combinatie van producten voor het haar en huid te gebruiken, heeft hij een salon neergezet waar iedere vrouw en man, jong of oud een persoonlijke behandeling kan krijgen.

Blessed Cuts staat voor eenheid, creativiteit en passie, maar vooral het allerbeste voor het haar, huid en milieu. Je haar en huid bepalen jouw uitstraling en met passend advies van onze professionals zullen we het beste uit je halen. De professionals zetten zich hier vol overgave en met veel enthousiasme in om je met een geslaagde creatie de salon te laten verlaten.

Naast de liefde voor het kappersvak heeft Zahar nog een grote ambitie, het bereiken van de Olympische spelen. Als Nederlands, Zuid Nederlands en Open Zuid Nederlands bokskampioen, is hij erg ambitieus en doelgericht bezig. Zowel sportgericht als met zijn salon wil hij de top bereiken om zo andere mensen te helpen die de middelen niet hebben te genieten van een ontspannende behandeling.